avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca part time.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca part time.

Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Sunt angajat cu carte de munca la o societate cu program de 8 ore pe zi.In aceasta situatie,mai pot incheia un contract de munca cu alta firma de un program part time de 4 ore?Cum se procedeaza?E legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:57, 10 Martie 2011
Este legal. Incheiati cim cu a doua firma. Programul de munca sa nu se suprapuna cu programul de munca din primul cim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am nelamuriri in privinta urmatoarei situatii: sunt angajata la un liceu, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu carte de ... (vezi toată discuția)
Doua contracte partiale pe aceeasi functie Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Se poate ca o persoana sa se angajeze ca ,,agent vanzari\" in doua societati comerciale, cu contract partial, pe perioada nedeterminata? ... (vezi toată discuția)