avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DECLINARE COPETENTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DECLINARE COPETENTA

Am introdus la judecat o cerere de ordonanta presedintiala.Instanta si-a declinat copetenta in favoarea Tribunalui.Sentinta este irevocabila
Ce urmeaza? Dosarul va fi trimis de judecatorie la Tribunal, sau va trebui ca eu sa introduc o noua cerere de ordonanta direct la Tribunal?
Va multumesc
Dosarul va fi trimis la tribunal de catre judecatorie,spre competenta solutionare.
Nu trebuie sa introduceti o alta cerere. Dosarul va fi trimis de la Judecatorie la Tribunal. Veti primi citatie
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
Mariana Dumitrescu, Avocat
marydumitrescu a scris:

Nu trebuie sa introduceti o alta cerere. Dosarul va fi trimis de la Tribunal la Judecatorie. Veti primi citatie


Invers,de la judecatorie la tribunal.
Dosarul va fi trimis de Judecatorie la Tribunal ,numai ca pana se va redacta si se va trimite ,si pana se va fixa termen ,mai bine nu asteptati si introduceti o noua cerere , mai ales ca e ord. presed.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instantei cristianus cristianus Am si eu o intrebare, in cazul in care o cerere ptr somatie de plata a fost trimisa gresit judecatoriei si nu tribunalului, se poate ca la primu termen de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Tribunalul brasov declina in favoarea judecatoriei brasov constsil constsil in data de 08.02.2012 am avut prima infatisare la un dosar inregistrat la tribunalul brasov. solutia a fost : \" Admite excepţia lipsei competenţei materiale ... (vezi toată discuția)