avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de nastere vechi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de nastere vechi

mama mea este nascuta in 1944 . ea este casatorita cu un libanez si locuieste in liban. Ea nu are certificatul de nastere original, acela fiind luat de autoritatile romane in 1966, dar are o copie legalizate pe care si-a facut toate pasapoartele. acuma cind a vrut sa isi reinoiasca pasaportul, i sa zis ca ii trebuie certificatul de nastere original ( din cimpulung muscel). Vreau sa merg cu ea in romania in iulie sa il luam dar am nevoie de urmatoarele informatii:
- probabil trebuie luat din cimpulung. Ce acte are nevoie sa poata sa si-il scoata. Are pasaportul expirat si copie veche de certificat de nastere. Nu are buletin
- cit timp ii trebuie ca sa il obtina si ci costa?
- daca il scoate intro zi, poate sa isi faca pasaport in bucuresti ca cetatean roman stabilit in strainatate in o saptamina ( stam in romania cam 8-9 zile)
Va multumesc daca cineva poate sa imi raspunda,
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:29, 11 Martie 2011
Mergeti la consulatul Romaniei de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie pentru a face un certificat de nastere a unui copil nascut in italia,si daca e nevoie de apuntament ? Nitrogricelina Nitrogricelina Sunt Nela si am o fetita de o luna si sa nascut in italia,eu si sotul suntem residenti in italia si suntem romani (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil cu parinti din republica moldova bebibebo bebibebo Copilul s-a nascut anul acesta, are toate actele pe Republica Moldova, acolo este locul nasterii si domiciliu. Prin toate actele ma refer la certificat de ... (vezi toată discuția)