buna seara,
in urma decesului tatalui am deschis succesiunea in instanta, 2 fii si sotia supravietuitoare,eu fiind departe de judecatorie am imputernicit avocatul sa ma reprezinte in instanta cu toate drepturile. Partile, am intocmit o tranzactie conceputa si scrisa de avocatul care ne reprezenta pe cei doi frati, fiind si imputernicitul meu. Dupa emiterea sentintei civile am sesizat ca o parcela de teren repartizata mie(in intelegerea verbala), a fost omisa din Hotarare si din tranzactie. Fiind in cauza am facut recurs in termen legal si la sfatul unui avocat am scris in recurs ca vom reveni cu o tranzactie notariala. Am inteles ca se poate completa tranzactia din proces.Imi puteti deslusi mai precis ce solutie probabila va hotara instanta?
Cred ca maestrul s-a cam rusinat pentru ca l-am rugat sa ma reprezinte in continuare si a spus ca nu mai poate indiferent de onorariu, e de acord ca s-a strecurat o greseala dar el nu este matematician ci om de litere.
Avocat
Leordeanu
Am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in partajul unui teren .S-a dat dupa recurs decizie definitiva .Observ acum ca pe schita intocmita de expert ... (vezi toată discuția)