avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire prin judecata - recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire prin judecata - recurs

buna seara,
in urma decesului tatalui am deschis succesiunea in instanta, 2 fii si sotia supravietuitoare,eu fiind departe de judecatorie am imputernicit avocatul sa ma reprezinte in instanta cu toate drepturile. Partile, am intocmit o tranzactie conceputa si scrisa de avocatul care ne reprezenta pe cei doi frati, fiind si imputernicitul meu. Dupa emiterea sentintei civile am sesizat ca o parcela de teren repartizata mie(in intelegerea verbala), a fost omisa din Hotarare si din tranzactie. Fiind in cauza am facut recurs in termen legal si la sfatul unui avocat am scris in recurs ca vom reveni cu o tranzactie notariala. Am inteles ca se poate completa tranzactia din proces.Imi puteti deslusi mai precis ce solutie probabila va hotara instanta?
Cel mai recent răspuns: genovel , utilizator 23:57, 10 Martie 2011
dar avocatul dvs cum de nu s-a sesizat la timp. nu stiu daca aveti sanse in recurs
Cred ca maestrul s-a cam rusinat pentru ca l-am rugat sa ma reprezinte in continuare si a spus ca nu mai poate indiferent de onorariu, e de acord ca s-a strecurat o greseala dar el nu este matematician ci om de litere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat Leordeanu Leordeanu Am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in partajul unui teren .S-a dat dupa recurs decizie definitiva .Observ acum ca pe schita intocmita de expert ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata sophia_sb sophia_sb Exista o cat de mica sansa, ca pe calea recursului, care nici nu stiu pe ce motive sa il formulez, sa caseze incheierea primei instante (e vorba de incheiere ... (vezi toată discuția)