avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

Pentru ce tip de societate comerciala (PFA, unipersonala, etc) nu este necesar sa ai casa de marcat pentru desfasurarea unei activitati de tip coafor?
Cel mai recent răspuns: dragnea.georgeta , utilizator 08:32, 15 Martie 2011
orice ati deschide aveti nevoie de casa de marcat,pentru ca prestati. servici pt. populatie:D
Va multumesc pentru raspuns.
Imi puteti spune si daca mai pot infiinta acum o societate cu regimul microintreprinderilor? Care ar fi avantajele fata de o societate cu regim normal?
Vorbesc despre coafor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Aceasta activitate necesita casa de marcat? gaby1976 gaby1976 Buna seara. Va rog frumos sa imi spuneti daca pentru activitatea de curatenie si menaj (pt. persoane fizice) este necesara casa de marcat. Am citit legea si, ... (vezi toată discuția)
Agentie matrimoniala STEFAN124 STEFAN124 In 2008 am deschis o societate comerciala tip SRL cu profil constructii rezidentiale si nerezidentiale, careia ,in urma introducerii impozitului forfetar (mai ... (vezi toată discuția)