avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de licenta spiru haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de licenta spiru haret

am facut facultatea de finante banci id buzau.Am dat licenta in 2009 si inca nu mi am eliberat diploma de licenta pt k trebuia sa ast un an.acum imi pot elibera diploma?cat timp dp ce platesti taxa trebuie sa astept?si pentru diploma de bac care e la dosar mi se va elibera odata cu cea de licenta sau trebuie sa platesc sau cum trebuie sa procedez?am fost promotie 2006-2009
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 10:35, 11 Martie 2011
Unitatea de invatamant,forma de invatamant urmata cat si perioada cursurilor ,fac obiectul unor dispute majore,nesolutionate inca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere diplome ,,spiru haret" coriza coriza Buna seara, Sunt absolventa ,,Spiru Haret\", promotia 2008, ID. Mi-a fost eliberata diploma de licenta dar nu-mi este recunoscuta. Sunt angajata in sistemul ... (vezi toată discuția)
Ce probe trebuie sa prezentam in recurs? popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel Am urmat cursurile Universitatii Spiru Haret-Facultatea de Drept si Administratie Publica,specializarea Drept,forma de invatamant ID iar in sesiunea iulie ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)