avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stergere litigiu din CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stergere litigiu din CF

Buna ziua,
Daca am inscris in cartea funciara a unui imobil un litigiu care inca se afla pe rol, este posibil daca eu imi dau acordul sa se ridice acel litigiu, chiar daca procesul nu este inca incheiat?
cum se procedeaza
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 13:19, 11 Martie 2011
OCPI nu notifica in evidente ,decat in baza hotararii instantei -ramasa definitiva si irevocabila
daca dvs sunteti cel care a facut cererea de notare a litigiului este suficient sa dati o declaratie in forma autentica la un birou notarial prin care va dati acordul cu privire la radierea litigiului din cartea funciara a imobilului, pe care sa o trimiteti insotita de o cerere de radiere si de dovada efectuarii platii aferente tarifului de radiere (60 lei) la OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea funciara adumitroaie florin adumitroaie florin Cum se noteaza un litigiu in cartea funciara a unui apartament. (vezi toată discuția)
Acord radiere ipoteca prima casa Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa, achitat integral la momentul de fata. Am inceput demersurile pentru radierea ipotecii. ... (vezi toată discuția)
Conform noului cod civil, este necesar ca cererea de radiere a ipotecii pe o constructie sa fie intocmita de catre banca in forma autentica la notar ? dancielo77 dancielo77 De curand am accesat un credit de 50000 euro la banca x, prin care am refinantat anticipat si inchis doua credite mai vechi la banca Y, unul din cele doua ... (vezi toată discuția)