avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... credit firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

credit firma

buna ziua

sunt asociat si administrator intr-o societate care este pe cale sa contracteze un imprumut bancar destul de mare; in cazul in care societatea obtine imprumutul, iar eu parasesc firma ( si ca asociat, si ca administrator), care sunt obligatiile mele in cazul in care societatea, in viitor, devine incapabila sa-si plateasca ratele acestui credit?


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: aissela , utilizator 15:35, 14 Martie 2011
conform legii 85/2006,veti raspunde cu patrimoniul propriu(art 139).dar va pot oferi o solutie in aceasta privinta.ma puteti contacta in privat
av zagrean
multumesc pentru raspuns

este valabil si in cazul in care incapacitatea de plata se produce dupa iesirea mea din firma?... momentan firma merge bine, dar... peste 2-3 ani... n-am de unde sa stiu ce va fi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit aissela aissela buna ziua sunt asociat si administrator intr-o societate care este pe cale sa contracteze un imprumut bancar destul de mare; in cazul in care societatea ... (vezi toată discuția)
Societati any anytza any anytza buna! va rog sa ma ajutati si pe mine!sunt intr-o mare dilema.as vrea sa imi deschid un pfa si am auzit numai lucruri rele. e adevarat ca in caz de ... (vezi toată discuția)
Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)