avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna ziua

sunt asociat si administrator intr-o societate care este pe cale sa contracteze un imprumut bancar destul de mare; in cazul in care societatea obtine imprumutul, iar eu parasesc firma ( si ca asociat, si ca administrator), care sunt obligatiile mele in cazul in care societatea, in viitor, devine incapabila sa-si plateasca ratele acestui credit?


Va multumesc


Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 15:57, 15 Martie 2011
Despre ce fel de societate comercială este vorba? Este un S.R.L?
da, un SRL
Raspunderea dvs fata de obligatiile societatii se va referi numai la perioada in care ati deninut calitatea de asociat si administrator. Daca neplata creditului intervine dupa ce ati parasit firma, nu aveti nici o obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit firma aissela aissela buna ziua sunt asociat si administrator intr-o societate care este pe cale sa contracteze un imprumut bancar destul de mare; in cazul in care societatea ... (vezi toată discuția)
Ipoteca ContSters4579 ContSters4579 ...un srl poate garanta cu un imobil un credit contractat de alt srl?... (vezi toată discuția)
Efectele excluderii unui asociat-administrator din srl maria1860 maria1860 Buna seara, as aprecia un raspuns simplu si concret referitor la \"Efectele excluderii unui asociat-administrator dintr-un SRL\". Odata ce aceasta persoana ... (vezi toată discuția)