avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale casa de marcat targuri piete
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

casa de marcat targuri piete

detin o societate care are punct de lucru autorizat pentru comercializarea pestelui si derivatelor.as vrea sa merg prin targuri,piete din judet.statutul societatii imi permite,detim masina autorizata sanitar veterinar,documente analiza marfa.cum procedez cu casa de marcat?cum se fiscalizeaza?

Alte discuții în legătură

Autorizatii comert ambulant monica_d monica_d O societate doreste sa vanda ambulant (din masina, nu in targuri sau piete) produse nealimentare. S-a autorizat la Registrul Comertului pentru comert ambulant, ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)