avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... impozitarea conventiilor de serv cu pers fizice straine
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

impozitarea conventiilor de serv cu pers fizice straine

buna ziua,
am un srl pers jur romana. am incheiat un ctr de ps cu un srl din italia pentru care voi supraveghea niste lucrari tehnice in sudan. lucrarile au fost supravegheate de un tehnic din ungaria (pers fizica) cu care am facut o conv de prestari servicii. cum ii decontez cheltuielile lui de acolo (nu exista doc justificative pt a ii putea face un decont de cheltuieli). cum procedez dpdv fiscal? trebuie platit impozit?
mentionez ca intelegerea cu el a fost sa ii dau diurna 200 euro/zi + decontarea ch aditionale (transp,cartele telefonice. ecc)
va multumesc

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare a masurii reducerii onorariului gabriela_bejinariu gabriela_bejinariu La solicitarea avocatului, mandatar al contestatorilor, mi s-a pus în vedere să detaliez toate cheltuielile care constituie decontul lucrării dispuse în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm mult să ne ajutați cu un sfat privind ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm mult să ne ajutați cu un sfat privind următoarea situație: - instituția noastră urmează să apeleze la un expert pentru ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Va rog ajutati-ma!am urmatoarea situatie:2 ingineri romani in China.Pe ordinul de deplasare firma chineza nu vrea sa isi puna stampila(situatie intalnita si la ... (vezi toată discuția)