avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum ar trebui procedat?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum ar trebui procedat?

Buna ziua!

Am nevoie si eu de un sfat:
-locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc de 10 etaje;camera de spalatorie este cedata femeii de servici pt.a se dezbraca;dar aici ea isi depoziteaza tot felul de articole primite de la locatari sau culese de prin ghene
-problema este ca de cind este angajata (aprox.2 ani),camera a fost sparta de 3 ori,fiind tentatia diversilor indivizi .
-am rugat administratorul de bloc sa i-a masuri ,(sa cheme si politia)..sa nu ne trezim intr-o zi ca ni se vor sparge si noua locuintele,dar refuza spunind ca politia ne va intreba pe cine banuim si tot nu se va rezolva problema.
-cum ar trebui sa procedez?,..fiindca lipsesc de acasa si am si copii care ramin singuri
-sa fac personal o cerere la administrator sa mute camera femeii de servici?...
-sa ma adresez in nume personal politiei ...si ce sa solicit?
-ce variante am pt.siguranta?...cum sa-l sensibilizez pe administrator sa ia masuri de siguranta?...el nu locuieste in bloc cu noi si putin ii pasa!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 09:24, 12 Martie 2011
buna. cel mai bine faceti o sesizare catre presedinte si comitet, cu numar de inregistrare, sa aveti si dvs. o copie, unde veti semnala toate aceste probleme. ei au obligatia sa va dea un raspuns tot in scris in termen de 7 zile si tot ei trebuie sa ia masuri pentru igienizarea locului si sa atraga atentia femeii de serviciu ca acel loc este folosit pentru un scop anume si nu pentru depozitarea unor anumite obiecte.in cazul in care ei nu se conforma puteti lua legatura cu primaria si sa sesizati aspectul.
Nici presedintele asociatiei, nici administratorul nu va pot proteja proprietatea de hoti, dar pot chema politistul de proximitate....ca sa ce? Sa constante ca s-a spart usa uscatoriei ca sa-i ia femeii de serviciu galetile si maturile? Ce legatura ar avea acest fapt cu proprietatea dv?

Faceti propunerea sa se monteze camere video, sau puneti-va chiar dv. la usa camera video.
Nu prea are logica atacul hotilor la ultimul etaj al unui bloc turn deoarece acestia nu au siguranta retragerii in caz de pericol.Oricum ar fi daca puneti pe acea usa un sistem bun de inchidere zgomotul hotilor se va auzi pana la parter si imposibil sa nu se sesizeze cineva.Puteti monta si un sistem de alarma sa se auda mai bine a.i. sa sara toata lumea din pat.B-)

Puteti sa va inspirati din filmul Singur acasa.:stunned:
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
johnpescar, utilizator
hotii sunt din randul vecinilor sau a "prietenilor" femeii de serviciu, in nici un caz nu o sa stiu eu de existenta acelei camere si ce este inauntru...
in ceea ce va priveste pe dvs, nu va faceti griji, nu sunteti dvs tinta hotilor.
Puneti-va in locul hotilor si ganditi ca ei si veti intelege asta!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camere video bloc euely euely Buna seara, Spuneti-mi va rog daca la sedinta Adunarii Generale s-a hotarat instalarea de camere video in condominiu , mai este necesar in calitate de ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere si microfon sebiedy sebiedy Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje cu 20 de apartamente. Un vecin de la etajul 1 si-a montat pe palier o camera de supraveghere ascunsa intr-un senzor ... (vezi toată discuția)
Inregistrari video- sfat in caz de hartuire ElleW ElleW In conditiile in care o familie din acelasi bloc ma hartuieste pentru o problema inchipuita (cica as fi stricat liftul, pentru ca a fost folosit de o echipa de ... (vezi toată discuția)