avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cerere oferte online
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cerere oferte online

Buna ziua!

In cazul unei cereri de oferte online se pot accepta documentele de calificare depuse de un ofertant la sediul societatii insosite de o adresa in care justifica aceasta prin nefunctionarea sistemului SEAP in ziua depunerii ofertei si de copia adresei catre SEAP? Acesta nu a reusit decat sa se inscrie ca participant si nu a reusit decat sa introduca oferta financiara.
Intr-adevar, in cursul aceleiasi zile nici noi nu am putut accesa sistemul fiind de multe ori "indisponibil" si nu am reusit nici sa luam legatura telefonic cu nimeni.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
creatza_70, utilizator
Cel mai recent răspuns: vizamali , utilizator 08:56, 22 Martie 2011
Multumesc pentru raspuns!
Exact asa am procedat.
Intr-adevar procesul verbal nu trebuie intocmit in cazul procedurilor online dar art. 213 alin. 1 din OUG 34/2006 stabileste continutul dosarului achizitiei publice fara a face dictinctie intre proceduri offline si proceduri online. Alt argument in sustinerea intocmirii procesului verbal al sedintei de deschidere a ofertelor ar fi : depunerea unei contestatii pentru motivele stabilite la art. 33 din norme ( neconformitatea garantiei de participare si oferta intarziata). De la ce data curge termenul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de evaluare la licit on-line zinates zinates Care este diferenta intre conditii de deschidere a ofertelor la on -line si la off-line? La off line stiu ca termenul completat aici este de fapt data si ora ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate suprafin suprafin Am participat la o licitatie electronica si am incarcat o suma de documente pe SEAP, respectiv documentatia de calificare, insa la verificarea ulterioara pe ... (vezi toată discuția)
Licitatie (cum depun actele pe seap in calitate de ofertant) popalexa popalexa buna seara cum atasez actele pt o licitatie, ale carei documente se depun on-line pe seap?.... cum fac legatura intre documentele incarcate si licitatia in ... (vezi toată discuția)