avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice termenul de evaluare la licit on-line
Discuție deschisă în Achiziţii publice

termenul de evaluare la licit on-line

Care este diferenta intre conditii de deschidere a ofertelor la on -line si la off-line?
La off line stiu ca termenul completat aici este de fapt data si ora cand se deschid ofertele de catre comisie. La off-line este altceva, dupa expirarea termenului de depunere a ofertelor se pot vizualiza documentele de calificare si oferta tehnica,iar termenul completat la,, conditii de deschidere" se transforma subit in termen de evaluare.adica ce evaluare , evaluarea tehnica ? unul dintre ofertanti a bifat ca oferta sa sa nu se deschida pana la acest termen si nu-l pot vedea la evaluare tehnica, nu este in lista de ofertanti.Ceilalti ofertanti nu au bifat si acum se vad si pot fi evaluati din punct de vedere tehnic . nu mai inteleg nimic.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:44, 28 Martie 2013
la procedurile online sistemul fixeaza automat data de deschidere a doua zi dupa depunere la ora 18 parca. data deschiderii e de fapt data evaluarii ca desteptii astia desi baga bani in upgradeul seap tot nu modifica si deficienta asta. dvs nu aveti obligatia de a intocmi un pv de deschidere la procedurile online insa va recomand ca a doua zi dupa depunere sa intocmiti totusi un pv mai succint ca sa rezulte ca s-a facut totusi o sedinta de deschidere. referitor la imposibilitatea de a vedea ofertele unor operatori economici va spun ca de fapt ei nu au depus ofertele. apar ca participanti pt ca probabil au completat ori pretul, ori au introdus vreo virgula, punct sau orice simbol la rubrica criterii de calificare. daca nu vedeti documente in rubrica propunere tehnica inseamna ca ei nu au depus documente si deci nu aveti ce sa evaluati. singura posibilitate de a cripta anumite documente este doar la rubrica financiara pt ca financiarul se analizeaza dupa ce se verifica criteriile de calificare si propunerile tehnice. va recomand sa le solicitati clarificari celor care apar ca "participanti" nu "inregistrati" prin care sa va justifice lipsa documentelor de la rubrica specifica. oricum nu mai au ce sa remedieze chiar daca ar transmite documentele ulterior intrucat un operator care nu a transmis oferta tehnica pana la data limita de depunere va fi respins, orice completare ulterioara nefiind permisa. in concluzie, dvs nu aveti nicio problema trebuie doar sa va familiarizati cu deficientele sistemului asa ca procedati in continuare la evaluarea celor care au incarcat documente de calificare si propunerea tehnica. abia dupa ce se stabileste admisibilitatea sub aceste aspecte si se apasa butonul "+" veti avea cces la propunerea financiara criptata inclusiv la documentele incarcate in legatura cu propunerea financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitate suprafin suprafin Am participat la o licitatie electronica si am incarcat o suma de documente pe SEAP, respectiv documentatia de calificare, insa la verificarea ulterioara pe ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Anulare licitatie - neconforma ?! dcarmen dcarmen Buna ziua, Am nevoie urgent de un raspuns la urmatoarea problema: In urma unui anuntului de participare de catre autoritatea contractanta\\"....\\", ... (vezi toată discuția)