am primit un titlu de proprietate de 3,36 ha teren arabil extravilan pe numele Muntean Ioan si Muntean Samoila urmasi ai defuntului Muntean Sofia. In prezent toti sint decedati Urmasii lui Muntean Ioan sint:-Muntean Nicolae (unchi) si Fogoros Lucia (mama) iar urmasii lui Muntean Samoila sint G. Viorica si Aurora intrebare este:-se poate intabula terenul pe Muntean ioan si Muntean Samoila sau trebuie facuta succesiunea si apoi se intabuleaza pe ce-i ce sint in viata?
trebuie dezbatuta succesiunea iar apoi intabularea se face pe baza certificatelor de mostenitor. Puteti de asemenea face un partaj succesoral dupa mostenire, fiecare mostenitor urmand sa isi intabuleze suprafata pe care o primeste atunci cand va dori.
va multumesc foarte mult pentru raspunsul d_voastra...,dar am auzit ca s-a dat o ordonanta de guvern prin care toate titlurile de proprietate sa fie intabulate asa cum figureara in anexe in cazul meu pe Muntean Ioan si Muntean Samoila, daca urmasii nu vor sa faca succesiune sau nu au posibilitate
Legea lupu
mante23
Buna ziua,
As avea o intrebare. Imediat dupa aparitia Legii Lupu, unchiul mamei mele a solicitat punerea in posesie pentru un teren intravilan+ casa bunicii ... (vezi toată discuția)
Speta interesanta
tosonel
Va propun urmatoarea speta:
Doi soti, inainte de anii 40 cumpara o mosie formata din 110 ha teren arabil si 15 ha padure. Cei doi soti au impreuna din ... (vezi toată discuția)