avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie intre propietari ( propietati distincte )
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie intre propietari ( propietati distincte )

As dori sa aflu care sunt legile care reglementeaza asocierea intre propietari ( ma refer la propietati distincte , vecinatate ) Scopul asocieri este : interesul comun ptr procurarea utilitatilor necesar unei locuinte : apa , canalizare , gaze , etc .... Caz concret , captare izvor , ptr alimentare locuinte cu apa .
Am vazut ca legea asociatiilor de propietari nu se refera si la acest tip de asociere .
Cel mai recent răspuns: siven01 , utilizator 09:32, 30 Mai 2008
Legea 230/2007 si HG 1588/2007. Prima se refera la infiintarea si functionarea asociatiilor de proprietari, a doua reprezinta normele metodologice de aplicare a primei.
legea 230/2007se refera la asociatia de propietari dintr un condominiu . Pe mine ma intereseaza legea ce reglementeaza asocierea unor propietari cu propietati distincte , separate , individuale , mai exact vecinii de pe o strada . Scopul asocierii fiind captarea unui izvor si aductiunea apei , ptr satisfacerea nevoilor gospodaresti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul primit de la a.n.r.s.c referitor la debransariile ilegale si vreau sa stiu daca si primaria a primit acelasi raspuns? NCorina NCorina Am facut o petitie adresata Secretariatului General al Guvernului,care a fost redirectionata Autoritati Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidarea unei asociatii nonprofit vasi1 vasi1 Suntem un grup de propietari care am construit o aductiune cu apa si vrem sa ne constituim in Asociatie.Intrebarea e, daca patrimoniul este constituit din ... (vezi toată discuția)
Parti comune instalatie apa bloc cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com buna ziua, as dori sa stiu daca robinetul de izolare a alimentarii cu apa a apartamentului este sau nu parte comuna. mentionez ca bransarea apartamentului se ... (vezi toată discuția)