avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 392B
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 392B

Nu am depus declaratia 392B pentru un cabinet individual de psihologie. Se mai poate face ceva?? Stie cineva daca se va prelungi termenul de depunere? Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ap_03 , utilizator 13:21, 14 Martie 2011
Declaratia 392B a avut termen de depunere 25.02.2011, care nu s-a prelungit. Sfatul meu este sa mergeti sa o depuneti ca intarzierea mai mare cauzeaza probleme mai mari.
Multumesc mult pentru raspuns, am fost chiar azi la ag fiscala si mi s-a recomandat sa ma inscriu in audienta la director, ceea ce am si facut. Sper sa pot rezolva ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii intreprindere individuala chirchisoiu chirchisoiu Buna seara. Am o intreprindere individuala infiintata in 2010 . Am depus declaratia pentru venitul estimativ anul trecut la finante, dar nu stiu ce declaratie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b? corina_I corina_I Buna ziua, Sunt PFA Traducator, in sistem real, neplatitor de TVA, nu am inregistrat si nici nu inregistrez venituri brute anuale mai mari de 30.000 lei ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale firma nou infiintata. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am infiintat de curand (1 luna) o societate comerciala (srl) si, inainte de a apela la un contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce ... (vezi toată discuția)