M-am hotarat sa cumpar un autoturism second-hand inmatriculat in Bucuresti.
Problema este ca proprietarul este plecat din tara si va trebui sa trimita o imputernicire pentru a face contractul de vanzare-cumparare.
Intrebarea este daca eu pot imputernici pe cineva care sa semneze in locul meu acel contract in cazul in care nu voi fi disponibil in acel moment?
Imputernicirea aceasta se poate face la notar?
Si acest contract de vanzare-cumparare unde se face? Este prima data cand cumpar un autoturism second-hand si nu prea stiu pasii ce trebuiesc urmati.
Procura trebuie sa o faceti la notariat, bineinteles! In jurul serviciului de inmatriculari din localitatea dumneavoastra cu siguranta veti localiza un birou de acte auto, mergeti la ei si contra-cost veti obtine un contract. Nu exista un anume tip de contract in forma autentica, e un contract simplu, in care trebuie individualizat cat mai bine autoturismul prin numar de identificare, omologare, sasiu, numar, etc,
Inmatriculare masina
akna
Buna ziua!
va prezint pe scurt situatia ca apoi sa pun si intrebarea/intrebarile aferente:
Am cumparat masina de la tatal meu si mi s-a spus ca pt. ... (vezi toată discuția)
Inrebare !
lucyfer
Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)