avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea numelui dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea numelui dupa divort

Buna ziua.
Vreau sa intreb si eu un lucrudaca se poate :
Dupa divort daca pastrez numele fostului sot mai este nevoie sa-mi schimb buletinul,permisul sau raman aceleasi ?
Astept un raspuns.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 17:44, 11 Martie 2011
Daca dupa divort,veti pastra numele fostului sot,nu va trebui sa schimbati nici unul dintre documentele indicate de dvs.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
andymaurul, utilizator
atentie: pastrarea numelui dupa divort-daca este cel al sotului0-poate avea loc doar cu consimtamantul lui sau in cauze speciale(ex:sunteti o artista cunoscuta, top model consacrat, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma divortului buterflies buterflies Buna, am urmatoarea situatie: in sentinta definitiva si irevocabila a divortului s-a stabilit ca trebuie sa reiau numele anterior casatoriei .Prima intrebare: ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numelui dupa divort copariu copariu buna seara pe 7.03.2012 am avut procesul de divort , divortul a fost inaintat de catre fosta mea sotie , in intampinarea care eu am facut-o am precizat clar ... (vezi toată discuția)