avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Anularea unei decizii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Anularea unei decizii

Buna seara.Lucrez la o institutie de stat, am emis o decizie(nr.1) privind stabilirea drepturilor salariale in baza Legii 284 si L. 285 din 2010.Decizia a fost contestata.Daca dau o decizie prin care deciziei cu nr 1 ii inceteaza aplicabilitatea si apoi emit o decizie care inlocuieste dec 1 , este bine?Decizia nr 1 devine nula?
Legal este ok?
:((
Daca a fost contestata este bine sa lasati cursul dosarului sa arate daca acea decizie 1 va ramane valabila sau nu. Anuland-o dvs , nu faceti de cat sa recunoasteti greseala..daca intradevar exista o greseala in emiterea acesteia.
Decizie este gresita.Dar contestatie a fost facuta catre ordonatorul de credite(institutie) , in functie de rasp primit doamna se adreseaza instantei
atunci anulati decizia si emiteti alta corecta. ca sa nu fiti nevoita sa va judecati.
Multumesc mult, va arat cum am facut dec
Directorul .............al....................., cu sediul în localitatea ............., județul ..... numit prin .................
În temeiul :
- Legii nr. 554/2004 a Contenciosului Administrativ , cu modificările și completările ulterioare.
Având în vedere Referatul compartimentului Resurse Umane cu privire la încetarea aplicabilității deciziilor cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ................ nr.3 , 4, ......din 00.01.2011.
DECIDE:
Art.1 Incepând cu data prezentei Decizii , își încetează aplicabilitatea Deciziile cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ...................... și anume:
a)Decizia nr.3 din 20.01.2011 cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ..............-Funcționari publici
b) Decizia nr.4 din 20.01.2011 cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ...........-Personal contractual
……………………………….
Art. 2 Compartimentul Resurse Umane, va întocmii noi decizii cere vor înlocuii deciziile nr. 3 , 4…. din 20.01.2011.
Art.3 Prezenta decizie poate fi contestată la instanța de Contencios Administrativ , în condițiile și termenele prevăzute de Legea nr. 554/2004 a Contenciosului Administrativ , cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model decizie marire salariu cu 8% duni duni Decizia de marire salariu cu 8% incepand cu 01.06.2012 cf OUG 19/2012 se face colectiva? As dori sa ma ajutati cu un model! Multumesc! (vezi toată discuția)
Decizie oanamustatea oanamustatea doresc sa vad un model de decizie de numire a unui functionar public de executie pe un post vacant. multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Decizie corina_nices corina_nices Pe data de 02.04.2009 am primit o decizie prin care mi se aducea la cunostinta ca, in conformitate cu dispozitiile art. 84 lit.b) din Legea nr. 188/1999, mi se ... (vezi toată discuția)