Buna seara.Lucrez la o institutie de stat, am emis o decizie(nr.1) privind stabilirea drepturilor salariale in baza Legii 284 si L. 285 din 2010.Decizia a fost contestata.Daca dau o decizie prin care deciziei cu nr 1 ii inceteaza aplicabilitatea si apoi emit o decizie care inlocuieste dec 1 , este bine?Decizia nr 1 devine nula?
Legal este ok?
:((
Daca a fost contestata este bine sa lasati cursul dosarului sa arate daca acea decizie 1 va ramane valabila sau nu. Anuland-o dvs , nu faceti de cat sa recunoasteti greseala..daca intradevar exista o greseala in emiterea acesteia.
Multumesc mult, va arat cum am facut dec
Directorul .............al....................., cu sediul în localitatea ............., județul ..... numit prin .................
În temeiul :
- Legii nr. 554/2004 a Contenciosului Administrativ , cu modificările și completările ulterioare.
Având în vedere Referatul compartimentului Resurse Umane cu privire la încetarea aplicabilității deciziilor cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ................ nr.3 , 4, ......din 00.01.2011.
DECIDE:
Art.1 Incepând cu data prezentei Decizii , își încetează aplicabilitatea Deciziile cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ...................... și anume:
a)Decizia nr.3 din 20.01.2011 cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ..............-Funcționari publici
b) Decizia nr.4 din 20.01.2011 cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ...........-Personal contractual
……………………………….
Art. 2 Compartimentul Resurse Umane, va întocmii noi decizii cere vor înlocuii deciziile nr. 3 , 4…. din 20.01.2011.
Art.3 Prezenta decizie poate fi contestată la instanța de Contencios Administrativ , în condițiile și termenele prevăzute de Legea nr. 554/2004 a Contenciosului Administrativ , cu modificările și completările ulterioare.
Decizie
corina_nices
Pe data de 02.04.2009 am primit o decizie prin care mi se aducea la cunostinta ca, in conformitate cu dispozitiile art. 84 lit.b) din Legea nr. 188/1999, mi se ... (vezi toată discuția)