avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Poate obtine credit un cetatean strain rezident in ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Poate obtine credit un cetatean strain rezident in Romania?

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti daca prietenul meu (italian) cu resedinta in Romania ,care are aici o societate pe actiuni impreuna cu alti 3 italieni,ce sanse are sa primeasca un credit imobiliar pe persoana fizica in principiu sau juridica?Care ar fi conditiile?Multumesc.
Cred că răspunsul la acestă întrebare îl puteţi afla contactând o instituţie bancară. Asta pentru a primi un răspuns detaliat şi competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru indrumare geanina81 geanina81 buna ziua..cer indrumarea unui specialist..va rog..am o prietena romanca care are un copil de 2 ani cu un italian...copilul poarta numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Incasari si plati prin societate straina aianaa aianaa Va solicit opiniile cu privire la urmatoarea speta. Am vorbit astazi cu inspectori ANAF din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara si niciunul nu a putut sa-mi ... (vezi toată discuția)
Casatorie in romania, cetatenie italiana, unde se va derula divortul? floreph floreph Buna ziua, Poate cineva ma poate sfatui in cazul urmator: - o prietena s-a casatorit in Romania acum 3 ani, cu un roman - au impreuna o fetita pe care a ... (vezi toată discuția)