avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contestare raspuns ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contestare raspuns ANPC

Am depus o sesizare az ANPC, comisariatul judetean pentru protectia consumatorului de care apartin. Am primit raspuns, insa nu sunt de acord cu raspunsul primit. ANPC-ul a considerat reclamatia mea neintemeiata, insa eu consider ca s-au ocupat superficial si fara cunostinta de cauza cu problema. Stiti cumva cui pot sa ma adresez cu o contestatie a raspunsului primit de la ANPC?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:12, 11 Martie 2011
Daca nu sunteti multumit de solutia comunicata,puteti sesiza oficial autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale atac impotriva solutie opc brickdepot brickdepot Buna tuturor! Ce cale de atac exista impotria unei solutii primite de la OPC, care ma nemultumeste? Pe scurt: am facut o reclamatie, iar raspunsul OPC-ului, ... (vezi toată discuția)
Problema garantie - anpc alexandruR alexandruR Buna ziua . Va rog sa ma scuzati pentru deranj si as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati in urmatorul caz . In luna februarie al acestui an , am ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului? VALI_M VALI_M As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema avuta cu cei de la Protectia Consumatorului. Am facut o sesizare la Comisariatul Judetean pentru ... (vezi toată discuția)