avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cale atac impotriva solutie OPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cale atac impotriva solutie OPC

Buna tuturor!

Ce cale de atac exista impotria unei solutii primite de la OPC, care ma nemultumeste? Pe scurt: am facut o reclamatie, iar raspunsul OPC-ului, din punctul meu de vedere, este neintemeiat.

Multumesc anticipat pentru suport!
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
brickdepot, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:19, 31 Iulie 2020
În calitate de consumator nu aveți ce face altceva decât să scrieți ANPC de la centru, cum se zice, deci instituția care coordonează comisariatele județene:
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns! Oare va referiti la COMISARIATUL REGIONAL PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR sau la ANPC?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La ANPC.
Să știți că m-am tot uitat dacă au o adresă de mai, ceva, pentru astfel de situații, dar nu am găsit. Vă recomand să trimiteți plângerea dvs. prin recomandată cu confirmare de primire, astfel trebuie înregistrată de instituție și șansele să primiți un răspuns (indiferent care ar fi acela) cred considerabil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc pentru ajutor!
solutia opc, multumitoare sau nu, se aplica doar vanzatorului (sanctiuni, etc.). daca solutia nu va satisface deschideti actiune in instanta impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Refuz garantie CiprianL CiprianL Buna ziua, Am achizitionat un casetofon auto Parrot RKi8400 de pe site-ul beloud.ro in luna ianuarie. Este un dispozitiv destul de scump, care nu a ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama modul în care un comisariat regional pentru ... angelguard angelguard Unde pot reclama modul în care un Comisariat Regional pentru Protecţia Consumatorilor mi-a tratat reclamația? (vezi toată discuția)