avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde pot reclama modul în care un Comisariat Regional ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde pot reclama modul în care un Comisariat Regional pentru ...

Unde pot reclama modul în care un Comisariat Regional pentru Protecţia Consumatorilor mi-a tratat reclamația?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 00:18, 13 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Dacă aveți vreo nemulțumire legata de răspunsul primit, aveți posibilitatea să vă adresați instanței de judecată împotriva vânzătorului sau prestatorului de servicii. Dacă aveți vreo nemulțumire cu privire la modul cum ați fost tratat de comisari, aveți posibilitatea să vă adresați comisarului adjunct al instituției sau direct forului superior, în speță ANPC. Doar sa aveți dovezi în acest sens.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Cale atac impotriva solutie opc brickdepot brickdepot Buna tuturor! Ce cale de atac exista impotria unei solutii primite de la OPC, care ma nemultumeste? Pe scurt: am facut o reclamatie, iar raspunsul OPC-ului, ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama anpc-ul? roxana2016 roxana2016 Buna ziua! Am facut o sesizare la ANPC si raspunsul ANPC a favorizat firma si nu pe mine ca si consumator, desi aveam dreptate si dovezi. Nu vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)