buna..vreau si eu sa stiu daca se pot posta pozele care sunt facute in club de catre membrii clubului fara sa te intrebe. pozele sunt postate pe un site in care se vorbeste despre party-urile ce au loc in cluburi! ideea e ca vreau sa scoata pozele si nu stiu ce sa fac:(
daca nu ceri acceptul persoanelor pozate acestea iti pot imputa atingeri referitoare la libertatea vietii private, drepturi patrimoniale, daune civile si morale.
"libertatea vietii private" in club = spatiu public?!! asta e foarte interpretabil, sa stii.
si cum faci dovada unui prejudiciu adus prin postarea lor?!
asta ar insemna ca daca eu imi fac o poza pe strada....si se vede si vecinul (undeva in spate, maturandu-si la poarta; sau mai nasol, sarutandu-si amanta...), si mi-o pun pe facebook, ii aduc si lui "atingere vietii private" ?! :)) sa fim seriosi :((...dati un ochi la procesele vedetelor (care apar in "ziarele colorate", vedeti cate din ele sunt pierdute!
Legat de poze nud
danddyyy
Buna ziua,va salut cu respect,o mare rugaminte daca imi puteti raspunde la o intrebare: cineva din trecutul prietenei mele tot ai pune poze goala pe ... (vezi toată discuția)