buna ziua,as dori sa stiu si eu daca in timpul concediului fara plata poti semna demisia,si daca fiind semnata aceasta este valabila.si as mai dori sa stiu unde trebuie depusa la scoala unde esti titular sau la inspectorat,si de asemenea daca poti fi concediat in acest timp.multumesc si astept raspunsul
Puteti incerca o desfacere de cim prin acordul partilor. Cererea se depune la unitatea scolara la care sunteti angajat sau, daca angajarea s-a efectuat prin inspectorat, la acesta.
Demisia se poate depune si in timpul concediului fara plata, dar va fi urmata de desfasurarea activitatii timp de 15 zile. Doar daca angajatorul renunta la perioada de preaviz puteti sa nu-l efectuati. Sau o depuneti dupa expirarea perioadei de concediul fara plata.
Deoarece concediul fara plata nu face parte din perioadele in care salariatul nu poate fi concediat, da, vi se poate desface cim in aceasta perioada. Depinde insa daca sunt motive, deoarece in caz contrar puteti contesta decizia in instanta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Demisie
cristal_touch21
Buna ziua!Astazi am vrut sa imi scriu demisia la zi,am vorbit cu managerul de magazin si a zis ca e ok in principiu dar trebuie sa dea un telefon.EU SUNT ... (vezi toată discuția)