avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

Am in proprietate 195 mp teren din care 70 mp construiti.Pot vinde 50 mp unei persoane care doreste sa construiasca un garaj.Daca da ,in ce conditii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 09:07, 12 Martie 2011
Nu cred ca este o idee buna,pentru ca potentialul cumparator nu va primi autorizatie de construire pentru o suprafata asa mica.Mai bine faceti un antecontract obtineti dvs documentatia de autorizare si apoi vindeti.Va adresati unui notar cu experienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcelare teren in vederea vanzarii fara acordul celuilalt proprietar FloreaIvona FloreaIvona Impreuna cu o persoana apropiata in 2012 ,am cumparat un teren intravilan arabil in comuna Berceni. Acum deoarece persoana cu care sunt pe acte numai doreste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu (decedat in 2013) a construit o casa in ... km km Reconstituire drept proprietate teren. Buna ziua, Tatal meu (decedat in 2013) a construit o casa in 1946, cu autorizatie de construire, pe un teren dat de ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa Tnelly Tnelly Buna ziua. Anul trecut in data de 7.11.2019 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare la un imobil, cu o persoana care cumpara imobilul compus din ... (vezi toată discuția)