avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord pentru contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord pentru contract de comodat

Buna ziua,


Ce denumire trebuie sa aiba Acordul dat de catre proprietar chiriasului ( persoana juridica) pentru ca , acesta, sa poata incheia un contract de comodat, cu o alta pers. jur.
Stiu ca exista acord pt. subinchiriere at. cand se urmareste subiinchirierea, dar daca e vb de folosinta gratuita- contract de comodat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bianca27 , utilizator 11:50, 1 Iunie 2008
da...exista acest acord, sub semnatura privata. Este suficient, sau trebuie autentificat?
Pentru inregistrarea la ORC( ca punct de lucru sau sediu social) este suficient.
Da, se poate da spre folosinta gratuita intreg spatiul detinut de catre comodatar.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua O pers juridica are in folosinta, cu un contract de comodat, de la o pers fizica, un spatiu comercial. Pers juridica doreste sa dea o parte din ... (vezi toată discuția)