avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONTRACT MUNCA ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONTRACT MUNCA ADMINISTRATOR

Buna ziua,

Ca si administrator a unui SRL, trebuie sa mi fac contract de munca ca sa pot plati CAS, somaj, etc, sau pot face contracte directe cu aceste institutii? Cum este legal?
Cel mai recent răspuns: irina.vas , utilizator 12:34, 14 Martie 2011
e legal si recomandat contract de munca.
irina.vas a scris:

Buna ziua,

Ca si administrator a unui SRL, trebuie sa mi fac contract de munca ca sa pot plati CAS, somaj, etc, sau pot face contracte directe cu aceste institutii? Cum este legal?

Puteti incheia contracte de asigurare cu Casa de pensii, Casa de Asigurari de sanatate si AJOFM.
Calitatea de administrator se poate exercita in baza contractului de mandat sau a actului constitutiv al SRL-ului.
Multumesc de raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alternative pt. cartea de munca kikina kikina Am fost pana de curand angajata cu carte de munca la o editura, care si-a incheiat activitatea. Colaborez, in continuare, cu alte edituri, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Asigurare somaj ceaunica ceaunica Conform Legii 76/2002 art. 19 ``In sistemul asigurarilor de somaj sunt asigurate obligatoriu, prin efectul legii...`` In ce consta asigurarea? Functioneaza ca ... (vezi toată discuția)
Contract sau ce crina 100 crina 100 asociat unic si administrator al unui srl as dori sa intreb pt a beneficia de vechime si alte drepturi ce trebuie sa fac ce declaratii trebuie sa dau as ... (vezi toată discuția)