avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FINANTARE EUROPEANA PTR. GENERATOARE ELECTROEOLIENE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FINANTARE EUROPEANA PTR. GENERATOARE ELECTROEOLIENE

Detinem un teren in zona Defileului Deda - Toplita. In acest sector caracteristicile vantului corespund amplasarii unor parcuri electroeoline.Dorim sa aflam cum se poate obtine finantare europeana pentru realizarea unor asemenea obiective.

Alte discuții în legătură

Pret teren de sub cladire termoconfort termoconfort Cum se calculeaza pretul terenului de sub cladire??Ce procent din valoarea cladirii o are ca pret terenul de sub ea? (vezi toată discuția)
Stalpi curent pe teren privat leorot leorot Buna seara, Detin un teren la tara si pe un sfert din el, la strada, se afla 3 stalpi de inalta tensiune si 2 transformatoare. integral pe terenul meu. sunt ... (vezi toată discuția)
Aprobare tacita autorizatie constructie in parc pneuros pneuros Buna am un teren priprietate personala pe care doresc sa construiesc dar autoritatile locale l-au inclus la parcuri si spatii verzi si nu-mi dau aprobare ma ... (vezi toată discuția)