avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetatean german
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetatean german

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu o problema...firma la care lucrez doreste sa angajeze un cetatean german.Ce documente trebuie pentru asta?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 12 Martie 2011
C.i.m. incheiat in dublu exemplar si copie de pe pasaportul persoanei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca viviciorita viviciorita Buna ziua, Lucrez la o firma privata de patru luni.Pana in prezent nu am primit nici un exemplar al contractului de munca vizat de ITM,desi mi s-a spus ca o ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnatura angajat pe contract simt simt Buna seara, In cazul in care un angajat, ( chiar responsabil resurse umane), nu a semnat actele proprii din dosarul de angajare si a plecat din firma, ce ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat ioanabn ioanabn buna ziua! am si eu o problema si as avea nevoie de ceva informatii.Sunt plecata in Spania si pasaportul mi-a expirat.Am calatorit doar cu pasaportul, neavand ... (vezi toată discuția)