avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa semnatura angajat pe contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa semnatura angajat pe contract

Buna seara,
In cazul in care un angajat, ( chiar responsabil resurse umane), nu a semnat actele proprii din dosarul de angajare si a plecat din firma, ce amenda poate aplica ITM pentru lipsa semnaturii angajatului pe documentele sale.. Mentionez ca Decizia de incetare cim si adev de vechime au fost trimise cu confirmare de primire, deci e vorba doar de actele de angajare si aditionale. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:52, 12 Decembrie 2021
Nu se poate aplica de ITM o sancțiune pentru lipsa semnaturii angajatului pe documentele sale..
multumesc frumos,
nici eu nu am gasit..........dar nu eram sigura ca am cautat peste tot .
Buna ziua, Va rog sa ma mai ajutati cu nelamurire legata de acceasi situatie, daca cunoasteti: in cazul in care contractul nu a fost semnat de catre angajat , respectiv manager de resurse umane ( de fapt a fost sustras din firma), actele fiind reconstituite de alt angajat pe baza revisal ului, de aceea nu exista semnatura angajatului, iar acest angajat, manager resurse umane, cere in instanta anularea deciziei de concediere pe motiv ca el nu a semnat nici un act cu firma, de aceea nu recunoaste decizia de convocare a societatii si , prin urmare, nici decizia de incetare a contracului.
Exista vreun articol, care stipuleaza ca din cauza lipsei semnaturii angajatului pe contract, el nu mai poate fi dat afara , fiindca nu exista contractul original cu semnatura angajatului?? De fapt, angajatul fiind manager resurse umane l-a facut disparut , tocmai pentru a se folosi de acesta" ca el nu recunoaste nimic din decizia de concediere, pt ca nu exista nimic semnat de el" Va multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2021
simt, utilizator
Din ce perioada este c.i.m.?
intre 01.03.2021 pana la 15.11.2021

Alte discuții în legătură

Buna ziua.mi sa desfacut contractul pe neprezentare la munca ... Cancel Cancel Buna Ziua.Mi sa desfacut contractul pe neprezentare la munca am fost trimis acasa din cauza unui conflict , din ziua aceea am fost trimis acasa sinu am mai ... (vezi toată discuția)
Concediata disciplinar Nicoletaaaaaaaa Nicoletaaaaaaaa Buna ziua, dupa 1 an si 4 luni de munca sau gandit cei de la firma respectiva sa imi faca 3 referate disciplinare unul fiindca i-am zis domnului de la paza ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara prealabila virgilvwu virgilvwu Buna ziua,problema mea este in felul urmator;In data de 10-01-2011,am primit prim posta o scrisoare de cercetare disciplinara cu data emiterii de ... (vezi toată discuția)