avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de munca in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de munca in timpul concediului pentru cresterea copilului

Buna seara !

Am si eu o mare problema !

Eu sant in concediu pentru cresterea copilului de 10 luni .In luna martie a acestui an m-am hotarat sa incep serviciul la vechiul loc de munca ,am cazut de acord cu sefii mei ca in prima luna sa mergem mai pe cai nelegale "mare graseala am facut" ,si anume sa nu-mi reanoiasca contractul de munca ,eu uramand sa muncesc o luna la negru.Am facut o cerere nedatata pentru reanceprea serviciului in caz ca era vreun control o datam imediat.Dupa o luna au fost ceva conflicte intre iar ei nu au mai vrut ca eu sa ma duc la servici (eu primind in continuare indemnizatia pentru cresterea copilului ).Nu mi-am primit salariul pentru luna lucrata iar acum dupa aproape 2 luni i-mi trimit scrisoare ca i-mi desfac contractul de munca .
Intrebarea mea este ,poate sa-mi desfaca contractul de munca atata timp cat sunt in concediu.
Cel mai recent răspuns: ContSters60291 , utilizator 13:46, 18 Iunie 2008
:oops:
Se poate depune actiunea si fara sa ai angajat un avocat. Cred ca doamna va indrumat catre un avocat sa va redacteze cererea. :-/

Contestarea unei decizii se face la instanta de judecata, in speta, la Tribunalul Municipiului Bucuresti.
sal
ce s-a mai intimplat?Imi dai si mie formularea pe care ai conceput-o pina sa incepi sa povestesti despre problema?pe otyotilia2000@yahoo.com sigur o primesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim suspendat sau incheiat?! iulyt iulyt buna ziua. sotiei mele i s-a suspendat contractul de munca deoarece a intrat in concediu de crestere a copilului. ulterior, firma si-a incetat activitatea in ... (vezi toată discuția)
Concedierea la intoarcerea din concediu crestere copil ralucapetcu ralucapetcu Buna ziua, Ma aflu in concediu crestere copil pana pe data de 11.02.2011. Pe data de 28.01.2011 am depus o cerere de reincadrare ca salariat (incetarea ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim in cazul salariatei aflata in crestere copil 2 ani irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb daca in cazul in care societatea se afla in insolventa, reorganizarte judiciara poate desface contractual unei salariate cu CIM ... (vezi toată discuția)