avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am semnat CIM-ul dar nu am primit nici o copie a lui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am semnat CIM-ul dar nu am primit nici o copie a lui

M-am angajat la o firma ca ing. proiectant am semnat CIM-ul (pe perioada determnata de 6 luni) si FP. De la data semnarii 03.02.2011 ( cu incepere a atributiilor din data de 07.02.2011), eu nu am primit nici o copie, pana la 12.03.2011, din cele 3 semnate de mine. Nelamurirea mea este daca aceasta situatie este una normala, si care este termenul legal prin care angajatorul este obligat sa imi aduca o copie dupa CIM si FP?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:19, 12 Martie 2011
1. Normal ar trebui ca un exemplar din contractul individual de muncă (CIM) sa fie inmanat salariatului anterior începerii activităţii.
2. CIM se incheie in 2 exemplare (nu in 3) din care unul la angajator si unul la salariat.
3. Mergeti la comp.RU al unitatii si solicitati un exemplar din CIM.
4. Daca nu primiti un exemplar din CIM faceti o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez de doua luni la o firma si nu am contract copia dupa cim bogdanb84 bogdanb84 Buna ziua, In data de 07.02.2011 m-am angajat la o firma si am semnat cu acestia CIM pe perioada de 6 luni, pana la aceasta data nu am primit nici o copie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca viviciorita viviciorita Buna ziua, Lucrez la o firma privata de patru luni.Pana in prezent nu am primit nici un exemplar al contractului de munca vizat de ITM,desi mi s-a spus ca o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca Deea2407 Deea2407 Buna ziua, ma intereseaza cum as putea sa aflu data la care fostul meu angajator mi-a inregistrat contractul de munca si actele aditionale. Ideea este ca eu ... (vezi toată discuția)