avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea scutirilor de penalitati nu se aplica la cet ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea scutirilor de penalitati nu se aplica la cet braila

Am avut o datorie la intretinere pe care am achitat-o ...si a mai ramas penalitati la aceasta datorie in suma de 3810 ron,dar nu se aplica legea de scutire de penalitati ...mentionez ca baza a fost calculata si platita ...nu stiu ce va urma ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:32, 12 Martie 2011
Daca aveti un venit de mai putin de 1000 lei / membru de familie lunar, faceti o cerere la presedintele asociatiei de proprietari si solicitati scutirea de penalizari, in conformitate cu legea 175/2010, pentru penalizarile care raman la asociatie.
De cele cerute de furnizori, asociatia nu va poate scuti, daca furnizorul nu accepta.
Nu se aplica inca o lege populista ce loveste in majoritatea cetanilor corecti. Si nu continui cu argumente ca nu are rost. Tupeul este tot al celor care viciaza regulile societatii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175 privind penalitatile galmi galmi Buna ziua, In decursul timpului am reusit sa adunam la intretinere o datorie de 2700 lei si penalitati de 2800. Acum 2 luni am facut un efort (imprumut) si am ... (vezi toată discuția)
Contributile la cheltuielile asociatiilor ScripcaruSilvia ScripcaruSilvia Legea 175/2010 pentru modificarea Legii nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. Lege nr. 175/2010. ... (vezi toată discuția)
Adevarat sau nu? roxi1379 roxi1379 Buna ziua. As dori si eu sa imi confirmati sau nu o stire aparuta la televizor in care se relata mai exact despre existenta unei legi potrivit careia ... (vezi toată discuția)