avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plangere contraventionala- localiatatea oniscani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plangere contraventionala- localiatatea oniscani

Buna ziua.
Daca soferul meu a primit o amenda in Localitatea Oniscani Jud. Bacau unde pot face plangere la ce Judecatorie?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ela_ranete , utilizator 08:15, 2 Iunie 2008
ela_ranete a scris:

Buna ziua.
Daca soferul meu a primit o amenda in Localitatea Oniscani Jud. Bacau unde pot face plangere la ce Judecatorie?
va multumesc.

La Judecatoria de care apartine localitatea respectiva
la judecatoria careia ii este arondata localitatea respectiva. eu nu am gasit-o in atlasul judiciar, ceea ce inseamna ca aceasta este localitatea/satul, iar nu comuna. stiti cumva comuna? daca nu, incercati un telefon la politie si poate va lamuresc ei si la ce judecatorie sunt arondati.
Plangerea se face la judecătoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia. In speta, la judecatoria la care este arondata comuna Filipesti (localitatea Oniscani apartine de aceasta comuna), adica la Judecatoria BUHUªI
cu sediul în oraşul Buhuşi.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc.
o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatoria si localitatile din circumscriptia ei ContSters207277 ContSters207277 Cum pot afla in circumscriptia carei judecatorii apartine o localitate ? Ma refer la sate/comune, cu orasele este (relativ) mai simplu ! Utilitatea : sunt ... (vezi toată discuția)
Judecatorie competenta monalisaalina monalisaalina BUNA ZIUA V arog sa mi spune ti care judecatorie este competenta pentru a depune o cerere de valoare redusa ,daca adresa este:sat Marginenii de jos,comuna ... (vezi toată discuția)
Modificări art.32-og.2/2001 AbgaeSamtak AbgaeSamtak Bună ziua. Aș dori o părere avizată la următoarele modificări: Prin Lg.107/20.04.2022 s-a modificat art.32 din OG.2/2001 prin aceea că \"Plângerea se ... (vezi toată discuția)