avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Judecatoria si localitatile din circumscriptia ei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Judecatoria si localitatile din circumscriptia ei

Cum pot afla in circumscriptia carei judecatorii apartine o localitate ? Ma refer la sate/comune, cu orasele este (relativ) mai simplu ! Utilitatea : sunt oprit pe DN/DJ/DC de catre un echipaj de politie si sunt amendat. In pv nu este trecuta judecatoria careia pot sa ma adresez cu plangere. Fiind la sute de km de casa, vreau sa ma adresez prin posta cu plangerea. In pv este trecut DN XY, localitatea ABC. Nu judet, nu nimic ! Vin acasa, iau pe goagal la intrebari si aflu unde e localitatea, in ce judet, dar nu stiu in circumscriptia carei judecatorii este !
Va rog, un site, ceva ?! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters207277 , utilizator 19:56, 15 Iunie 2011
@mataha....
Cred ca sunt un neindemanatic....asa mai rar ! Am testat atlasul. Am introdus un judet, o localitate , un cod postal si...nimic ! Erau date despre o localitate despre care stiam in ce circumscriptie/judecatorie, etc !
Sa nu-mi fi raspuns pt. ca s-a ,,prins'' ca-i doar un test :giggle:?!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
ContSters207277, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala- localiatatea oniscani ela_ranete ela_ranete Buna ziua. Daca soferul meu a primit o amenda in Localitatea Oniscani Jud. Bacau unde pot face plangere la ce Judecatorie? va multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebare karcsika1958 karcsika1958 Pentru dezbaterea o succesiune,,ex ramase pentru teren agricol cu vegetatie forestiere si este numai act de mana de contract vanzare cumparare,Se pot dezbate ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta sa judece plangerea a fost mentionata gresit in procesul-verbal de contraventie szigethigheorghe szigethigheorghe agentul constatator al procesului verbal de contraventie,a trecut alta judecatorie pe procesul verbal,la care se face contestatia decit cea care are sub ... (vezi toată discuția)