avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe o perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe o perioada determinata

Sunt cadru didactic la o scoala unde unul din fochisti a decedat .Avem nevoie sa incadram un fochist dar la ISJ ni s-a spus ca s-a blocat postul.Conducerea scolii a facut cerere de deblocare dar au trecut 2 luni si nu avem niciun raspuns.. In ce conditii se poate incheia un contract de munca pe o perioada determinata cu o alta persoana in functia de fochist?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 13 Martie 2011
La deblocarea postului.
Insistati in primirea raspunsului, desi acum vremea s-a incalzit si probabil ca nu mai este nevoie de incalzire.
Printr-o ordo­nanta de urgenta s-a decis ca, autoritatile locale care au angajati pu­tini si care, din aceasta cauza, intampina dificultati in desfa­surarea activitatii sa poata face angajari pe posturile unice.
Post unic înseamnă, pe de o parte, acel post ale cărui atribuţii, prin conţinutul şi natura lor nu pot fi preluate de alt angajat sau, pe de altă parte, dacă avem un compartiment care are numai posturi vacante, un post va fi considerat unic şi va putea să fie ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pe un post blocat Cecilia P Cecilia P Sectorul invatamant, la o scoala avem un singur post de femeia de serviciu, fostul angajat si-a dat demisia, postul este blocat, scoala nu poate ramane fara ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua locuri de munca in sistemul bugetar? radu_antonescu radu_antonescu Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)