avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe un post blocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe un post blocat

Sectorul invatamant, la o scoala avem un singur post de femeia de serviciu, fostul angajat si-a dat demisia, postul este blocat, scoala nu poate ramane fara femeie de serviciu, cum putem totusi angaja un om. De la ISJ ne-au spus ca nu putem face concurs, am cerut deblocarea postului dar dureaza prea mult timp. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cecilia P , utilizator 08:46, 17 Octombrie 2010
Transmiteti ISJ un referat justificativ, aratati necesitatea ocuparii postului si solicitati organizarea concursului pentru ocuparea respectivului post. Pana la urma vorbim despre un post care nu a facut obiectul restructurarii, care este post unic si care, dintr-un motiv sau altul, a ramas vacant. Marea problema e ca va dura probabil ceva timp .... sau ... cine stie ... poate au alta solutie (de ex. detasarea cuiva din apropiere).
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Mihaela Nevoie, Avocat
Va multumesc. Asa am procedat. Detasare nu poate fi vorba pt. ca toate scolile sunt in deficit de personal. In scoala noastra cu PJ sunt 5 femei de serviciu, dupa normative avem dreptul la 8,24 posturi. Niciun normativ nu se respecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal Încadrare personal contractual În poliȚie CIOROGARIU MONICA CIOROGARIU MONICA Bună ziua! Sunt interesată în baza cărei legi sunt încadrate persoanele contractuale din poliție, și anume secretarele și dacă un post este blocat, ... (vezi toată discuția)
Deblocare post nedidactic MagdasiFelicia MagdasiFelicia Suntem unitate P.J., s-a pensionat,pt.limita de varsta, muncitorul din unitate, am organizat, conformm legii, concurs de ocupare a postului.Centrul bugetar ... (vezi toată discuția)
Contract pe o perioada determinata boarcasviorica boarcasviorica Sunt cadru didactic la o scoala unde unul din fochisti a decedat .Avem nevoie sa incadram un fochist dar la ISJ ni s-a spus ca s-a blocat postul.Conducerea ... (vezi toată discuția)