avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Deblocare post nedidactic
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Deblocare post nedidactic

Suntem unitate P.J., s-a pensionat,pt.limita de varsta, muncitorul din unitate, am organizat, conformm legii, concurs de ocupare a postului.Centrul bugetar refuza plata acestuia pt ca nu am cerul "deblocarea postului la ISJ. Cum trebuie sa procedam?
Va multumim pt un raspuns.
Cel mai recent răspuns: MagdasiFelicia , utilizator 16:29, 20 Noiembrie 2013
Daca sunteti PJ, de ce mai depindeti de centrul bugetar?
Solutia este sa solicitati deblocarea postului, desi nu inteleg de ce apare ca blocat daca s-a eliberat prin pensionarea persoanei care l-a ocupat. De ce ati descoperit tocmai acum, in noiembrie situatia aceasta?
Cand a fost 'eliberat' postul?Un punct de vedere sustine ca pentru posturile "eliberate' dupa intrarea in vigoare a ordonantei din vara nu mai trebuie ceruta nicio aprobare.
Va multumesc pentru raspunsul trImis, am postat acum intrebarea pentru ca ne "luptam" din data de 22 august cu centrul bugetar sa ne plateasca omul nou angajat pe post prin concurs legal organizat, dar acesta REFUZA fara a intari refuzul printr-o lege care sa precizeze acest lucru. Tinem de centru bugetar desi suntem PJ, asa e legea noastra a Cluburilor Copiilor.
- Dorim sa ne precizati ce numar are ordonanta din vara care ne da dreptul la angajari fara acordul Inspectoratelor Scolare.
VA MULTUMIM MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca gluten gluten Unitate bugetara ...un angajat se pensioneaza limita de varsta,primeste decizia de pensionare,unitatea doreste sa-i intocmeasca un contract pe durata de un ... (vezi toată discuția)
Angajare pe un post blocat Cecilia P Cecilia P Sectorul invatamant, la o scoala avem un singur post de femeia de serviciu, fostul angajat si-a dat demisia, postul este blocat, scoala nu poate ramane fara ... (vezi toată discuția)
Temei legal Încadrare personal contractual În poliȚie CIOROGARIU MONICA CIOROGARIU MONICA Bună ziua! Sunt interesată în baza cărei legi sunt încadrate persoanele contractuale din poliție, și anume secretarele și dacă un post este blocat, ... (vezi toată discuția)