avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Un SRL are doi asociati.Prin statut sunt si administratorii societatii respective.Se poate angaia unul dintre ei cu contract individual de munca cu timp partial ? Va rog
mult sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 19 Martie 2011
Da se pot angaja atat unul dintre ei cat si amandoi.
andritoiu a scris:

Un SRL are doi asociati.Prin statut sunt si administratorii societatii respective.Se poate angaia unul dintre ei cu contract individual de munca cu timp partial ? Va rog
mult sa ma ajutati.

Da, se pot angaja fie amandoi administratorii , fie numai unul dintre ei. Angajarea poate sa fie cu c.i.m. norma intreaga sau cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator firma looker20101 looker20101 Buna ziua, inrebarea mea este urmatoarea: Cu catva timp in urma am deschis un SRL in cadrul caruia sunt Administrator si Asociat Unic. Sunt angajat cu 4 ore ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator Floryys Floryys Daca sunt administratorul unui srl- d ma pot angaja cu contract de munca in alta companie,cu norma întreaga? (vezi toată discuția)
Contracte de munca Andrei Mihail Andrei Mihail Salutare, Am o microintreprindere fara angajati. Vreau sa ma trec pe mine cu contract de administrare pe firme, dar am nevoie si de un director economic. Am ... (vezi toată discuția)