avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de studii

Buna ziua. Sunt nou-venit pe forumul acesta, si dupa ce am citit toate topicurile pe acest subiect, inca am o intrebare: Concediul de studii se poate acorda doar pt studiile de licenta, sau oricand pe perioada invatamantului superior?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 30 Mai 2008
Salariaţii au dreptul la 30 de zile concediu fără plată, acordat o singură dată, pentru pregătirea şi susţinerea lucrării de diplomă în învăţământul superior. Acest concediu se poate acorda şi fracţionat, la cererea salariatului.

Pentru rezolvarea unor situaţii personale, salariaţii au dreptul la concedii fără plată. Durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu studii Vioreld Vioreld salutare. am un angajat student, care intra zilele acestea in sesiune. el vrea sa-si faca cerere de concediu pentru studii. acest concediu (din ce stiu eu) ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata marinica71 marinica71 ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a intra in concediu fara plata?care este perioada maxima?stima (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa angajare ioanaai77 ioanaai77 care este perioada minima de la angajare dupa care un angajat poate sa solicite concediul fara salar? si pentru ce perioada poate soicita acest concediu? (vezi toată discuția)