avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

buna ziua
se poate considera motiv de anulare a procesului verbal faptul ca la mentiuni este trecut "refuza sa semneze procesul verbal' si totusi semnatura este prezenta?
initial nu am vrut sa semnez, agentul a trecut acest lucru la mentiuni insa, dupa aceea am semnat de luare la cunostinta
Nu este un motiv de anulare a pv.Daca nu a trecut corect datele de stare civila,incadrarea juridica este gresita,nu a semnat agentul constatator,etc.Acestea sunt motive legale.Oricum depune contestatie la judecatorie si daca e bine motivata ai sanse!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Amenda rat Roger25 Roger25 Salutare, Mi-a venit in cutia postala un aviz de la posta cum ca am de plata o amenda.. e vorba de un mandat postal. initial nu stiam ce e / de la cine e, ... (vezi toată discuția)
Exista șanse de anulare a pv dacă de pe el lipsesc semnătura mea și semnătura unui martor, iar rubrica "alte mențiuni" este necompletată? Danyhass Danyhass Exista șanse de anulare a procesului verbal daca lipsește semnătura mea,necompletarea rubricii \"alte mențiuni\" și lipsa semnăturii unui martor? (vezi toată discuția)