avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME CU BANCA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME CU BANCA

Buna ziua! Sotul meu a luat un credit de la BRD in 2007. Din iulie 2009 de la decesul sotului , eu am continuat sa platesc ratele ,la presiunile bancii.In noiembrie 2010, dupa solutionarea dosarului privind decesul sotului,societatea de asigurari GRUPAMA a achitat soldul creditului de la data decesului.In decembrie 2010 am facut o cerere pentru restituirea ratelor platite de mine dar, nu am primit nici un raspuns, ba mai mult mi s-a dat de inteles ca nu mi se vor restitui.Ce pot face in aceasta situatie? VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Chemati in judecata banca pentru restituirea sumelor ca fiind plata nedatorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in caz de deces-recuperare de la firma de asigurari andwu andwu Buna ziua si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Tatal meu a contractat un credit de consum cu BRD Finance incheind totodata o polita de asigurare atasata la ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar Corina40 Corina40 Buna ziua, Sunt din Brasov si as dori un raspuns la urmatoarea problema: In noiembrie 2007, am incheiat cu o societate de leasing un contract pentru un ... (vezi toată discuția)
Un credit de nevoi personale se mosteneste? GeaninaC GeaninaC Bună seara, am nevoie de sfaturi de la cineva care a trecut prin aceeași situație și/sau cineva care deține cunoștințe în ... (vezi toată discuția)