avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in SUA

AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA?
DIN CATE AM AFLAT PAA ACUMA CMPANIA DE ASIGURARI CU CARE SUNT ACUMA NU VREA SA IMI AIGURE MASINA PENTRU ROMANIA
CINE AR PUTEA SA IMI DEA CEVA INFORMATI POATE VREUN NUMAR DE TELEFON UNDE SA SUN SAU CEVA SA MA AJUTE
VA MULTUMESC FOARTE MULT
DACA VRETI PUTETI SA IMI SCRIETI SI LA ADRESA MEA DE EMAIL
COSMINPM@YAHOO.CO
VA MULTUMESC
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
cosmin_seattle, utilizator
Cel mai recent răspuns: crmnradu , utilizator 12:35, 15 Martie 2011
Mergeti la o firma de asigurare sa va faca o polita de frontiera , un fel de carte verde si acolo vi se pot da si alte detalii.
hai sa fim mai clari.
daca vii cu masina inmatriculata in SUA vii cu tot cu asigurarea de acolo. Daca iti expira in perioada cand esti in Romania exista 2 posibilitati: ori prelungesti asigurarea la firma la care ai fost asigurat in SUA (care dupa cate cunosc eu, este cu mult mai scumpa ca cea din Romania) ori...va trebui sa inmatriculezi masina in Romania ca sa poti beneficia de asigurarea obligatorie din Romania (asigurarea obligatorie RCA este valabila pentru toate autovehiculele inmatriculate in Romania) si...pe polita este specificat si in ce tari poti circula cu aceasta asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)
Rca in romania pentru masina inmatriculata in italia socrate1881 socrate1881 buna ziua.am o masina inmatriculata in italia pe numele meu si imi expira asigurarea pe 15 aprilie.pot sa ii fac o asigurare in romania(am deschis proces ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)