avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 221
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 221

In legatura cu legea 221 cu privire la despagubirile morale,am inteles ca docamdata sa declarat neconstitutionala si toate cerelile aflate pe rol se resping deoarece judecatorul nu mai are baza in care sa judece.
Am inteles din surse neoficiale,ca se afla un proiect de lege in Parlament.
Stie cineva de acest lucru?
Si daca da ce contine sau unde se poate gasi pe net?
Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 17:56, 13 Martie 2011
Chiar daca CCR a declarat neconstitutional art. 5 daune morale, judecatorul trebuie sa-si faca datoria. Nu e vina petentului, daca a aparut vidul legislativ. Intrati pe 9am si acolo gasiti toate info legate de Lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie ccr legea 221/2009 FLORIN RADU FLORIN RADU ma adresez colegilor juristi, legat de decizia ccr nr. 1358/2010, ref art. 5 litera a din legea 221/2009. ce parere aveti? se vor mai putea acorda daune ... (vezi toată discuția)
Vidul legislativ poate fi declarat neconstitutional? florindbro florindbro Textul de lege care este ambiguu si lasa loc de interpretari poate fi motivul unei exceptii de neconstitutionalitate? (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 WEO WEO Pana la ce data se pot solicita daune morale conform L 221/2009? (stiu ca exista o exceptie de neconstitutionalitate admisa conform careia nu se mai acorda ... (vezi toată discuția)