avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Discutii juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Discutii juridice

Am o gradina inchiriata de la fostul ICRAL,din 1990,care a trecut in administrarea primariei.In 2000 am construit o camera si o bucatarie din deseuri de caramida fara aprobari.Am contribuit la electrificarea str.,am defrisat,am ingradit,am cultivat pomi fructiferi,vie .Am solicitat de multe ori sa intru in legalitate,dar m-i s-a spus ca nu s-au incheiat retrocedarile .Va rog sa-mi spuneti ce sanse am de-a intra in legalitate sa ma bucur de investitiile si munca depusa?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:10, 13 Martie 2011
poate sunt cereri de retrocedare facute asupra terenului si nici nu e bine sa il cumparati deoarece intrati ulterior in probleme cu proprietarul care l-a recuperat.
Interesati-va intai printr-o cerere de CERTIFICAT URBANISM care este soarta acestui teren din punct de vedere juridic.(asa cum a spus Avokitten).Pe urma vedeti.ce veti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj activ succesoral florentina-osmantescu florentina-osmantescu buna ziua, in urma decesului soacrei mele s-a facut partajul activului succesoral format din:o casa de locui din caramida+anexe ;teren intravilan2400mp si ... (vezi toată discuția)
Anexa exploatatie agricola RazvanVeres13 RazvanVeres13 Buna ziua, Detin un teren extravilan si doresc sa intemeiez o mica gradina si livada de pomi fructiferi. Adiacent doresc construirea unei anexe (ale ... (vezi toată discuția)
Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)