avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accidentare pe trotuar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accidentare pe trotuar

Soacra mea a fost accidentata de o masina pe cand se afla pe trotuar si e spitalizata, in momentul actual, asteptand o operatie de introducere de tija pentru piciorul rupt in acest accident. Cea care era la volan vrea sa se ajunga la o intelegere. Va rog, poate cineva sa-mi spuna ce repecursiuni ar suferi soferita neatenta si ce pretentii legitime ar putea avea soacra mea avand in vedere ca acest eveniment nefericit o va incapacita pe o perioada lunga .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: goldenwolf , utilizator 14:13, 17 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Medicul ortoped anticipeaza un an de zile pana la recuperare definitiva. Putem pretinde daune morale? Care ar fi procedura pentru asta?Vreau sa intelegeti ca nu avem intentia de a ne imbogati in urma acestui eveniment nefericit, nici nu suntem porniti sa facem rau.Tot ce am vrea e sa putem sa aparam drepturile acestei femei nevinovate si sa ne asiguram ca va fi in masura sa se poate intretine si sa poata plati toate cheltuielile suplimentare, pana la recuperare.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc, din nou, pentru promptitudinea raspunsului. O sa va urmam sfatul.

Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec 2021 și ... Crina pop Crina pop Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec 2021 și și a ales cu dislocarea de umăr rana la cap sila cot ar fi necesitat operație dar ea nu a mai ... (vezi toată discuția)
Daune materiale, pentru vatamare, +daune morale unguru unguru buna ziua in data de 21.01.2013 am suferit un accident rutier nu a fost din vina mea un alt sofer a adormit la volan si in curba a intrat in mine ,eu detin un ... (vezi toată discuția)
Zile de ingrijiri medicale CaTiXX CaTiXX Buna ziua, din pacate am avut nenorocirea de a avea un accident la trecerea de pietoni, victima a avut fractura la tibie, a avut 8 zile de spitalizare, o ... (vezi toată discuția)