avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte false
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte false

buna seara,nu stiu cum sa procedez va rog ajutati-ma bunicii mei au decedat si ,alergand pe la primarie pt actele necesare deschiderii succesiunii, am aflat cu stupoare ca ..matusa mea,nevasta unchiului decedat trecuse pe la primarie si lasase acolo un act de donatie ,prin care bunicii ii lasa unchiului casa,cand acesta era in viata,si se trecuse ca si proprietara a casei...pana aici nimic neobisnuit numai ca dupa ce unchiul meu a decedat actul de donatie a fost anulat in instanta ,eu avand acte doveditoare si repunand pe rolul casei inapoi pe bunicii mei defuncti.Acum as vrea sa o dau in judecata pe matusa mea pt ca a facut uz de acte false.Procedez bine? ,sau nu ar trebui sa fac asta neavand castig de cauza
Cel mai recent răspuns: anabia , utilizator 19:29, 13 Martie 2011
daca aveti hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care a fost revocat actul de donatie ar trebui sa depuneti o copie la primarie. ce intentiona matusa dvs prin depunerea la primarie a actului de donatie?
tocmai am facut lucrul acesta, adica am depus la primarie o copie,si nu stiu ce intentiona matusa mea ...dar as vrea sa o dau in judecata pt uz de acte false...as avea castig de cauza?
De vreme ce ati reusit sa repuneti in drepturi pe bunicii dvs,nu se justifica decat in anumite situatii actionarea in instanta a persoanei
Dvs sunteti singurul arbitru care cunoscand toate aspectele,poate decide eficienta unei eventuale actiuni in instanta
da aveti dreptate dar ma suparat f tare initiativa ei si as vrea sa-i dau o ,,lectie,,desi este prima oara cand fac lucrul acesta. As castiga in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)
Casa veche netrecuta in acte la donatie si succesiune GabrielIulian GabrielIulian Va rog sa ne ajutati cu cateva lamuriri legate de urmatoarea situatie (intrebarile apar la final): Un teren a fost cumparat de unchiul U.S. impreuna cu ... (vezi toată discuția)