avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalare Container pentru locuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalare Container pentru locuit

As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma refer la Container tip vagon.
Cu respect va multumesc.
Va multumesc foarte mult. Cu mult respect.=D>
nelush2103 a scris:

As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma refer la Container tip vagon.
Cu respect va multumesc.


Buna ziua,

Acest topic il vad ca dateaza din 2011, acum in 2016 doresc si eu sa fac acelasi lucru pe un teren arabil , imobil situat in intravilanul satului, obtinut ca si mostenire (am act de succesiune in care apare si acest teren) . Va rog sa-mi spuneti, ce documente trebuie sa am pt. teren si ce autorizatii am nevoie pt. acest container de locuit (care va fi legat la curent electric) ca sa fie totul legal.
Va multumesc.
autorizatie de construire, tot tacamul.
Imi spuneti va rog exact ca sa stiu daca ma apuc de treaba sau nu, pe langa autorizatia de construire mentionata, ce inseamna " tot tacamul"? Si legat de teren, am nevoie de documente sau e destul actul de succesiune prin care dovedesc ca e al meu ?
Nu iti trebuie nici o autorizatie daca il instalezi direct pe teren ( dale mobile,fara fier,beton,fundatie de genul) , vad ca toti interpreteaza art.3 lit.g -ala se refera la tabere nene-tabere de corturi,tabere de rulote,tabere de casute !!!!!
Si da containerul este considerat mobil chiar daca nu are roti,este mobil nene,ca daca nu ar fi mobil nu ar putea fi transportat pe camioane,vapoare si altecele...Tara de comentatori si stie toti nene !!!
Deci pt.toti "stie tot" containerul este mobil nene !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de ... stefimit stefimit Buna seara ! Poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de gradina din lemn,demontabila, cu suprafata de 2mx2m si h=2,10,pe care doresc sa o achizitionez ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru campare rulota tynadiana tynadiana Buna ziua, Ma adresez dvs. pentru un sfat. Am o rulota (casa mobila) si un teren extravilan in apropierea Bucurestiului. As dorii sa stiu pentru a duce ... (vezi toată discuția)